Activitate

 • Consiliul Scolar al Elevilor al Liceului Teoretic “Dunărea” a hotărât să pornească o campanie online care se numește “Stai Acasă și Salvează”.
  Elevii au realizat o serie de afișe online, desene și poezii cu scopul de a-i îndemna pe oameni să stea acasă și de a le mulțumi cadrelor medicale, poliției, armatei, voluntarilor și tuturor oamenilor…[Citește mai mult]

 • Pe data de 24 februarie, de Dragobete, elevii Liceului Teoretic “Dunarea” au realizat o serie de activitati destinate sarbatorii romanesti. Acestia au recitat poezii, au facut declaratii de dragoste, si-au exprimat parerile referitoare la iubire si totodata si-au dezvoltat spritul de lucru in echipa.

 • Pe data de 14 februarie 2020, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, Consiliul Școlar al Elevilor al Liceului Teoretic “Dunărea” a organizat “Poșta lui Cupidon”, un proiect in colaborare cu inca 5 licee din Galati, în care tinerii îndrăgostiți au trimis inimi de ciocolată, acadele si o multitudine de mesaje persoanelor importante din viata lor.

 • Pe data de 19 decembrie a avut loc serbarea de Craciun a Liceulul Teoretic “Dunarea”. Elevii liceului au pregatit momente artistice cu care au impresionat spectatorii (cadrele didactice, parintii, elevii).

 • Pe data de 19 februarie a avut loc o sesiune de informare a elevilor cu privire la violență și la efectele devastatoare ale acesteia în societate. Participanții au aflat care sunt formele violenței, cum se manifestă și care sunt măsurile de combatere. Prin această activitate ne-am dorit să atragem atenția asupra fenomenului și să îi determinăm pe…[Citește mai mult]

 • cnmk a făcut o actualizare Acum 8 luni, 2 săptămâni

  Clubul de Științe 3D CNMK

 • Astăzi, 6 februarie, împreună cu mebriii CŞE, am organizat o şedinţă la care am avut-o ca invitat special pe doamna Gabriela Chiriac, Life & Business Coach, Trainer şi Speaker. Tema abordată “Ce înseamnă să fii lider”, ne-a determinat să găsim răspunsuri la întrebări care ne preocupă în calitate de reprezentanţi ai elevilor:
  1. Care sunt calit…[Citește mai mult]

 • Simpozionul ce s-a desfășurat astăzi la Seminarul Teologic Ortodox “Sf. Andrei ” Galați

 • Simpozion interliceal la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi

  În perioada premergătoare sărbătorii Sfinţilor Trei Ierarhi, în Arhiepiscopia Dunării de Jos au loc o serie de manifestări cultural-educaţionale menite să aducă în atenţia tinerilor, dar şi credincioşilor din această parte a ţării, viaţa aleasă şi activit…[Citește mai mult]

 • Eveniment dedicat Unirii Principalelor Române de la 1859, desfășurat la Seminarul Teologic Ortodox “Sf. Andrei” din Galați.

 • Admitere 2020 la Seminarul Teologic Ortodox “Sf. Andrei” Galati

 • Poetul naţional Mihai Eminescu a fost omagiat de elevii Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi

  În contextul Zilei Culturii Naţionale, numeroase instituţii de cultură şi de învăţământ din România au organizat mai multe evenimente dedicate împlinirii a 170 de ani de la naşterea „Luceafărului“ poeziei româneşti.

  Un astfel de…[Citește mai mult]

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni, 3 săptămâni

  Knock out the norms — 12 decembrie
  Acest eveniment a constat intr-un workshop sustinut in liceu de catre ambasadorul ONG-ului Girl Up Romania, Stephanie Ion, despre drepturile femeilor, felul in care acestea sunt percepute de societatea contemporana, egalitatea de gen, feminism si miscari sociale in acest sens.

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni, 3 săptămâni

  Inaugurarea clubului de dezbatere din CNVA — 11 decembrie
  Dupa mai multi ani de inacivitate, Clubul de dezbatere CNVA a fost redeschis pe data 11 decembrie de Consiliul Scolar al Elevilor, fiind coordonat de doamna profesor Anca Manea, in parteneriat cu Asociatia Romana de Dezbatere, Oratorie si Retorica (ARDOR). Existand loc doar pentru o…[Citește mai mult]

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni, 3 săptămâni

  Chirstmas of love — 9 decembrie
  Evenimentul a constat in decorarea holului nou al liceului intr o maniera originala. Elevii au fost invitati sa scrie un gand, un mesaj pe panoul afisat sau pe biletele in forma de stelute, oameni de zapada, globuri si fundite, care au fost folosite drept ornamente in bradul din holul liceului.
  Scopul…[Citește mai mult]

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni, 3 săptămâni

  Shoebox — 9 decembrie
  CSE CNVA, cu ajutorul doamnelor profesor Catalina Popa si Cornelia Bocaneala si Asociatiei de parinti CNVA, a respectat traditia si a organizat si in acest an “Shoebox”, un proiect caritabil cu traditie in liceu. Acesta consta in donarea de rechizite, obiecte de igiena personala, articole de imbracaminte, jucarii si…[Citește mai mult]

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni, 3 săptămâni

  Sesiune de informare despre actorie in Romania — 6 decembrie
  Evenimentul a constat intr-o discutie libera intre actrita Teatrului Dramatic “Fanii Tardini” Oana Mogos si elevii CNVA-ului. Aceasta a impartasit participantilor intreg parcursul sau profesional si a oferit sfaturi celor interesati de aceasta meserie, dar si celor care vor sa urmeze…[Citește mai mult]

 • Încarcă mai multe