Activitate

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni

  Prezentare despre criminalistica — 6 noiembrie
  Pe data de 6 noiembrie, in amfiteatrul CNVA, a avut loc o sesiune de informare in legatura cu domeniul criminalisticii, sustina de absolventa cursului de criminalistica la Manchester University si fost eleva a CNVA, Ioana Morcov. Elevii au avut ocazia sa isi lamureasca nedumeririle in legatura cu…[Citește mai mult]

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni

  Selectia echipei de majorate de ciclu gimnazial CNVA—- 4 noiembrie
  Pe data de 4 noiembrie, dupa 2 saptamani de promovare, Consiliul Elevilor a deschis un club de majorete dedicat elevilor de gimanziu. Echipa finala a fost formata dupa preselectii, urmand sa se intalneasca saptamanal pentru repetitii.
  De-a lungul timpului gimnazistii au solicitat…[Citește mai mult]

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni

  EcoHalloween —- 30 octombrie
  Evenimentul a constat intr-un concurs de costume de Halloween confenctionate din materiale ecologice. Evenimentul a fost adresat strict elevilor de ciclu gimnazial. Fiecare echipa a fost compusa din 4 participanti care au avut o ora la dispozitie sa realizeze cea mai orginala costumatie.
  Scopul evenimentului a fost…[Citește mai mult]

 • cnva a făcut o actualizare Acum 9 luni

  Cupa Interact — 26 octombrie
  Evenimentul a constat in 2 campionate, de fotbal, respectiv baschet. Proiectul a fost realizat de ONG ul Interact in parteneriat cu CSE CNVA.
  Proiectul si-a propus atat destinderea participantilor, cat si promovarea sportului printre liceeni.

 • cnva și-au schimbat poza de profil Acum 9 luni

 • Profilul lui cnva a fost actualizat Acum 9 luni

 • “Pământul- Prietenul Nostru”.
  În data de 22 noiembrie în cadrul Săptămânii Educaţiei Globale au participat un grup de elevi din clasa a 8-a de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Cavadineşti, unde împreună cu elevii din liceu au vizionat filmuleţe şi au realizat nişte machete.

 • auto a făcut o actualizare Acum 9 luni, 1 saptămână

  Parcursul primului semestru al anului scolar 2019-2020 a fost plin de activitati reusite.
  Prima activitate a fost o deplasare in cadrul proiectului Rose,in nordul Moldovei(Iasi,Suceava) ce a durat 3 zile. 27 septembrie-29 septembrie.
  Pe data de 22 octombrie a avut loc o activitate de dezvltare personala si de motivare ce a avut loc la majoritatea…[Citește mai mult]

 • “Salvaţi pământul!” din cadrul Săptămâni Educaţiei Globale.
  Pe data de 18 noiembrie s-a desfăşurat o activitate realizată de elevi şi profesori ai Liceului Tehnologic “Simion Mehedinţi”, în colaborare cu elevi şi cadre didactice de la şcolile speciale “Emil Gârleanu” şi “Constantin Pufan”. Au colaborat pe echipe şi au realizat nişte citate pentru…[Citește mai mult]

 • Prevenirea “abandonului şcolar”.
  Pe data de 29 octombrie, s-a desfsurat o activitate în vederea abandonului şcolar unde a avut loc la sala de informatică. Elevii au vizionat filmuleţe şi au citit nişte citate legate despre abandon.

 • Pe 6 decembrie a avut loc un stand cu prăjituri.Scopul acestui stand a fost sa strângem bani sa putem organiza serbarea de Crăciun .
  Serbarea de Crăciun sau “Balul de Cristal ” cum l-am numit noi a avut loc pe data de 18 decembrie. La serbarea am avut momente artistice (dans,muzica si betbox), am avut si juriu ce a ales câștigătorii,am avut si cor…[Citește mai mult]

 • În perioada 25-29 Noiembrie, a avut loc o activitate de voluntariat în care s-au strâns alimente pentru cei de la Bunul Samaritean.
  Pe data de 2 Decembrie, a avut loc o activitate de ziua României în care s-a vorbit despre țara noastră și evenimente istorice.
  Pe data de 18 Decembrie, a avut loc spectacolul caritabil ,,Noapte de Napoli” în care s-a…[Citește mai mult]

 • În data de 25 octombrie, de Sfântul Dimitrie cel Nou, am sărbătorit hramul școlii, unde am avut invitați de la alte școli, iar elevii împreună cu cadrele didactice au susținut diferite momente artistice si activităţi cum ar fi scenete, cântece, recitări de poezii şi concurs pe meserii.

 • Deși părea că va fi o activitatea ca oricare alta, când am ajuns acolo am fost impresionați!

  Centrul social comunitar pentru familii cu copii din Șendreni, jud. Galați, asigură asistență și îngrijire, educație, socializare și petrecere a timpului liber copiiilor din familiile cu dificultăți financiare. Am fost solicitat pentru o activitate de p…[Citește mai mult]

 • Tradiţionala serbarea a Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi la Naşterea Domnului

  În seara zilei de 19 decembrie 2019, a avut loc tradiţionala serbare a elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Andrei“ din Galaţi, prilejuită de sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos.

  Cu binecuvântarea şi î…[Citește mai mult]

 • Elevii claselor primare ai Seminarului Teologic “Sf. Andrei” au susținut un moment artistic patriotic, încântându-i pe cei prezenți cu vocile lor gingașe.

 • În fiecare an, în preajma sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, Seminarul Teologic Ortodox din Galaţi îşi cinsteşte ocrotitorul spiritual printr-un eveniment cultural-misionar de excepţie, şi anume Simpozionul naţional interseminarial.

  La eveniment au participat preoţi profesori şi elevi reprezentanţi ai seminarelor teologice de la Mănăstirea Nea…[Citește mai mult]

 • Comemorarea Patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu în Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Andrei” din Galați.

  În perioada sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, în Seminarul din Galați, a avut loc o șezătoare literară adresată elevilor din ciclul liceal.

  Evenimentul s-a desfășurat cu binecuvântarea si prezența Înaltpreasfințitului…[Citește mai mult]

 • Concert dedicat Sfântului Apostol Andrei şi satului românesc la Galaţi

  În calendarul manifestărilor cultural-misionare organizate cu prilejul sărbătoririi Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul spiritual al municipiului Galaţi şi al întregului neam românesc şi al aducerii la Galaţi a moaştelor Sfântului Ierarh Grigorie Dascălul, se înscrie şi org…[Citește mai mult]

 • Încarcă mai multe