Activitate

 • “Pământul- Prietenul Nostru”.
  În data de 22 noiembrie în cadrul Săptămânii Educaţiei Globale au participat un grup de elevi din clasa a 8-a de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Cavadineşti, unde împreună cu elevii din liceu au vizionat filmuleţe şi au realizat nişte machete.

 • auto a făcut o actualizare Acum 1 lună, 3 săptămâni

  Parcursul primului semestru al anului scolar 2019-2020 a fost plin de activitati reusite.
  Prima activitate a fost o deplasare in cadrul proiectului Rose,in nordul Moldovei(Iasi,Suceava) ce a durat 3 zile. 27 septembrie-29 septembrie.
  Pe data de 22 octombrie a avut loc o activitate de dezvltare personala si de motivare ce a avut loc la majoritatea…[Citește mai mult]

 • “Salvaţi pământul!” din cadrul Săptămâni Educaţiei Globale.
  Pe data de 18 noiembrie s-a desfăşurat o activitate realizată de elevi şi profesori ai Liceului Tehnologic “Simion Mehedinţi”, în colaborare cu elevi şi cadre didactice de la şcolile speciale “Emil Gârleanu” şi “Constantin Pufan”. Au colaborat pe echipe şi au realizat nişte citate pentru…[Citește mai mult]

 • Prevenirea “abandonului şcolar”.
  Pe data de 29 octombrie, s-a desfsurat o activitate în vederea abandonului şcolar unde a avut loc la sala de informatică. Elevii au vizionat filmuleţe şi au citit nişte citate legate despre abandon.

 • Pe 6 decembrie a avut loc un stand cu prăjituri.Scopul acestui stand a fost sa strângem bani sa putem organiza serbarea de Crăciun .
  Serbarea de Crăciun sau “Balul de Cristal ” cum l-am numit noi a avut loc pe data de 18 decembrie. La serbarea am avut momente artistice (dans,muzica si betbox), am avut si juriu ce a ales câștigătorii,am avut si cor…[Citește mai mult]

 • În perioada 25-29 Noiembrie, a avut loc o activitate de voluntariat în care s-au strâns alimente pentru cei de la Bunul Samaritean.
  Pe data de 2 Decembrie, a avut loc o activitate de ziua României în care s-a vorbit despre țara noastră și evenimente istorice.
  Pe data de 18 Decembrie, a avut loc spectacolul caritabil ,,Noapte de Napoli” în care s-a…[Citește mai mult]

 • În data de 25 octombrie, de Sfântul Dimitrie cel Nou, am sărbătorit hramul școlii, unde am avut invitați de la alte școli, iar elevii împreună cu cadrele didactice au susținut diferite momente artistice si activităţi cum ar fi scenete, cântece, recitări de poezii şi concurs pe meserii.

 • Deși părea că va fi o activitatea ca oricare alta, când am ajuns acolo am fost impresionați!

  Centrul social comunitar pentru familii cu copii din Șendreni, jud. Galați, asigură asistență și îngrijire, educație, socializare și petrecere a timpului liber copiiilor din familiile cu dificultăți financiare. Am fost solicitat pentru o activitate de p…[Citește mai mult]

 • Tradiţionala serbarea a Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi la Naşterea Domnului

  În seara zilei de 19 decembrie 2019, a avut loc tradiţionala serbare a elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Andrei“ din Galaţi, prilejuită de sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos.

  Cu binecuvântarea şi î…[Citește mai mult]

 • Elevii claselor primare ai Seminarului Teologic “Sf. Andrei” au susținut un moment artistic patriotic, încântându-i pe cei prezenți cu vocile lor gingașe.

 • În fiecare an, în preajma sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, Seminarul Teologic Ortodox din Galaţi îşi cinsteşte ocrotitorul spiritual printr-un eveniment cultural-misionar de excepţie, şi anume Simpozionul naţional interseminarial.

  La eveniment au participat preoţi profesori şi elevi reprezentanţi ai seminarelor teologice de la Mănăstirea Nea…[Citește mai mult]

 • Comemorarea Patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu în Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Andrei” din Galați.

  În perioada sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, în Seminarul din Galați, a avut loc o șezătoare literară adresată elevilor din ciclul liceal.

  Evenimentul s-a desfășurat cu binecuvântarea si prezența Înaltpreasfințitului…[Citește mai mult]

 • Concert dedicat Sfântului Apostol Andrei şi satului românesc la Galaţi

  În calendarul manifestărilor cultural-misionare organizate cu prilejul sărbătoririi Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul spiritual al municipiului Galaţi şi al întregului neam românesc şi al aducerii la Galaţi a moaştelor Sfântului Ierarh Grigorie Dascălul, se înscrie şi org…[Citește mai mult]

 • Concursul “Cupa Sfântului Apostol Andrei”

  Cu ocazia Sfântului Apostol Andrei sărbătorit pe 30 noiembrie, ocrotitorul oraşului Galaţi, în data de 25 noiembrie 2019, s-a desfăşurat în cadrul Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Andrei” din Galaţi, concursul “Cupa Sfântului Apostol Andrei” la şah pentru clasele primare si la tenis de masă pentru…[Citește mai mult]

 • ”Un tei în luna Sfântului Andrei”

  În data de 15 noiembrie 2019, elevii claselor primare, ajutați de elevi ai liceului, au plantat tei în parcul Seminarului Teologic ”Sfântul Apostol Andrei”.
  Acțiunea s-a încadrat în programul lunii noiembrie, în care elevii îl cinstesc pe Sfântul Andrei.

 • Pe data de 24 octombrie, a avut loc Balul Bobocilor, eveniment dedicat elevilor claselor a 9-a unde au elaborat momente artistice în cadrul concursului pentru titlul de Miss și Mister Boboc. Evenimentul a avut loc în incinta unității școlare. Au fost implicați atât profesori cât și elevi ai liceului.

 • Primul semestru in cadrul Liceului De Arte din Galati s a terminat plin de reusite pentru tinerii elevi talentati.
  Planul activitatilor stabilit de membrii consiliului scolar da roade, iar indeplinirea scopului promovarii talentelor incepe sa prinda contur. Acest semestru a fost poarta de deschidere a doi elevi exemplari ce au reusit prin munca…[Citește mai mult]

 • ltcc a făcut o actualizare Acum 2 luni

  Pe data de 14.11.2019 a avut loc Balul Bobocilor organizat de elevii claselor a 12-a.
  https://m.youtube.com/watch?v=ULYW0b0VsTk&feature=share Acesta este un link cu tot spectacolul.

 • Liceu Tehnologic Simion Mehedinți și-au schimbat poza de profil Acum 2 luni

 • Încarcă mai multe