Generator 2017 -Proiect în parteneriat cu ASMT și DJST Galați

Generator 2017 -Proiect în parteneriat cu ASMT și DJST Galați

Consiliul Judetean al Elevilor GALATI partener al proiectului GENERATOR 2017!

Ce si-a propus GENERATOR in 2017?

Organizarea a 2 întalniri de tip GENERATOR adresate pentru 60 de tineri din Galati, cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, in vederea dezvoltarii abilitatilor lor de participare publica, cresterea nivelului de implicare in viata comunitatii si identificarea de solutii simple la problemele comunitatii galatene.

Dezvoltarea a 25 de statii de participare publica cu exemple de actiuni de participare publica si implicare in comunitate.Statiile vor fi postate in locuri publice pentru tineri precum licee, cafenele sau baruri, biblioteci etc. Acestea vor avea un scop inspirational pentru tinerii care vor fi vizati indirect de actiunile prevazute in proiect. Statiile vor prezenta atat idei de actiuni de participare publica si implicare in comunitate pentru rezolvarea problemelor actuale propuse de tinerii galateni, cat si exemple din alte tari.

Asadar, pana la finele lui decembrie 2017, au fost organizate 2 intalniri GENERATOR, ocazie cu care tinerii galateni au lucrat la identificarea de solutii la problemele identificate chiar de ei, urmand ca acestea sa fie puse in practica la scala mica pentru evaluarea impactului!

Proiectul este organizat si finantat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Galati si Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Asociatia Semper Musica Filiala TECUCI si sustinut de Consiliul Judetean al Elevilor Galati si Fundatia Comunitara Galati.

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău