RAPOARTE ACTIVITATE

Cu ocazia proiectului „30 de Consilii Scolare ale Elevilor decid ca implicarea in comunitate este o prioritate” organizat de Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci si sustinut de CJE Galati, Consiliul de Elevi al judetului Galati va putea emite statistici constante legate de activitatea CSE-urilor reprezentate.

Daca pana in prezent CSE-urile raportau activitatile catre CJE Galati prin completarea unor documente, cu ocazia acestui website, CSE-urile din judet isi vor putea raporta actiunile organizate la nivel local prin completarea un raport ONLINE.

Ulterior completarii acestor rapoarte online, CJE Galati va fi singura structura de elevi din tara care va putea emite rapoarte legate de numarul de actiuni organizate de CSE-uri, domeniile de activitate alese, numarul de beneficiari informati sau care au participat la actiuni, scopul actiunilor etc.

Raportul de activitate al CJE Galati va fi postat la finele lunii APRILIE 2018!
Acceseaza din nou aceasta pagina in aprilie.
Multumim,

Echipa CJE Galati

>>>

 “30 de Consilii Scolare ale Elevilor decid ca implicarea in comunitate este o prioritate” a fost realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civica, program dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel Romania si Raiffeisen Bank. Proiectul a fost organizat in perioada 2017-2018 de catre Asociatia Semper Musica Filiala TECUCI.