Liceu Tehnologic Simion Mehedinți

 • “Pământul- Prietenul Nostru”.
  În data de 22 noiembrie în cadrul Săptămânii Educaţiei Globale au participat un grup de elevi din clasa a 8-a de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Cavadineşti, unde împreună cu elevii din liceu au vizionat filmuleţe şi au realizat nişte machete.

 • “Salvaţi pământul!” din cadrul Săptămâni Educaţiei Globale.
  Pe data de 18 noiembrie s-a desfăşurat o activitate realizată de elevi şi profesori ai Liceului Tehnologic “Simion Mehedinţi”, în colaborare cu elevi şi cadre didactice de la şcolile speciale “Emil Gârleanu” şi “Constantin Pufan”. Au colaborat pe echipe şi au realizat nişte citate pentru…[Citește mai mult]

 • Prevenirea “abandonului şcolar”.
  Pe data de 29 octombrie, s-a desfsurat o activitate în vederea abandonului şcolar unde a avut loc la sala de informatică. Elevii au vizionat filmuleţe şi au citit nişte citate legate despre abandon.

 • În data de 25 octombrie, de Sfântul Dimitrie cel Nou, am sărbătorit hramul școlii, unde am avut invitați de la alte școli, iar elevii împreună cu cadrele didactice au susținut diferite momente artistice si activităţi cum ar fi scenete, cântece, recitări de poezii şi concurs pe meserii.

 • Pe data de 24 octombrie, a avut loc Balul Bobocilor, eveniment dedicat elevilor claselor a 9-a unde au elaborat momente artistice în cadrul concursului pentru titlul de Miss și Mister Boboc. Evenimentul a avut loc în incinta unității școlare. Au fost implicați atât profesori cât și elevi ai liceului.