Liceul Teoretic Dunărea

  • Consiliul Scolar al Elevilor al Liceului Teoretic “Dunărea” a hotărât să pornească o campanie online care se numește “Stai Acasă și Salvează”.
    Elevii au realizat o serie de afișe online, desene și poezii cu scopul de a-i îndemna pe oameni să stea acasă și de a le mulțumi cadrelor medicale, poliției, armatei, voluntarilor și tuturor oamenilor…[Citește mai mult]

  • Pe data de 24 februarie, de Dragobete, elevii Liceului Teoretic “Dunarea” au realizat o serie de activitati destinate sarbatorii romanesti. Acestia au recitat poezii, au facut declaratii de dragoste, si-au exprimat parerile referitoare la iubire si totodata si-au dezvoltat spritul de lucru in echipa.

  • Pe data de 14 februarie 2020, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, Consiliul Școlar al Elevilor al Liceului Teoretic “Dunărea” a organizat “Poșta lui Cupidon”, un proiect in colaborare cu inca 5 licee din Galati, în care tinerii îndrăgostiți au trimis inimi de ciocolată, acadele si o multitudine de mesaje persoanelor importante din viata lor.

  • Pe data de 19 decembrie a avut loc serbarea de Craciun a Liceulul Teoretic “Dunarea”. Elevii liceului au pregatit momente artistice cu care au impresionat spectatorii (cadrele didactice, parintii, elevii).

  • In fiecare an ne implicam intr-un proiect numit “De la inima la inima…daruieste bucurie copiilor”. Este o campanie initiata de CJRAE GALATI in care elevii ofera un sprijin real unor copii din Galati si Tecuci. Cu ajutorul Consiliului Elevilor L.T.D. am reusit sa ne mobilizam prin strangerea unor fonduri suficiente pentru cumpararea de haine…[Citește mai mult]

  • Pe 31 octombrie, de Halloween, elevii s-au pregatit specific sarbatorii cu machiaje si costume inspirate din filmele cu cele mai horror creaturi. Dovlecii sculptati au fost si ei prezenti impreuna cu mancarea înfricoșătoare.

  • Elevii din cadrul Liceului Teoretic “Dunarea” au donat o suma mica de bani si jucarii din pluș pentru a face copiii Fundatiei “Familia” fericiti de Craciun. Din banii strânși am cumparat cate o cutie de bomboane pentru fiecare. Si unii profesori s-au aratat doritori sa ajute aducand haine ca donatii.