Spring Day 2019

Spring Day 2019

În data de 24 mai, s-a desfășurat Spring Day 2019, un eveniment încărcat de entuziasm și devotament din partea elevilor și a cadrelor didactice din județul nostru, care se află la cea de a XII-a ediție. Participanții au reușit să pătrundă în tradițiile țărilor alese, promovând cultura statului respectiv prin distincte momente artistice și prezentări structurate. Reprezentanții fiecărui liceu s-au afirmat prin implicarea și dăruirea lor.

Câștigătorii acestui an au fost elevii echipajului Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sf. Apostol Andrei”, urmați pe locul al II-lea de Liceul Tehnologic „Costache Conachi”. Locul al III-le a fost ocupat de Colegiul Național „Spiru Haret”, iar mențiunea a fost câștigată de elevii din cadrul Colegiului Național „Vasile Alecsandri”.

De asemenea, acest eveniment nu s-ar fi putut desfășura fără sprijinul vechilor parteneri: Inspectoratul Școlar Județean Galați, Direcția pentru Sport și Tineret Galați și Facultatea de Mecanică din cadrul Universității „Dunărea de Jos”. Totodată, premiile echipelor care au reușit să se evidențieze au fost acordate de BIROTICA office supplier.

Felicitări participanților și sperăm că vom fi surprinși de creativitatea elevilor și în următorii ani!

Niciun comentariu

Adaugă comentariul tău